Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 KËNGA 140

Ja, jeta më në fund!

Zgjidh një regjistrim audio
Ja, jeta më në fund!
PAMJA

(Gjoni 3:16)

 1. 1. Për një çast përfytyro

  njerëzimin së bashku.

  Paqja vërshon, brenga shkon.

  Një jet’ pa frik’ e lot!

  (REFRENI)

  Zemra gëzon me shpres’.

  Ti mund të marrësh pjes’.

  Do të gëzojm’ dhe këndojm’:

  «Ja, jeta më në fund!»

 2. 2. Do të ket’ paqe pa fund,

  s’do të shohim kurr’ plakje.

  As shqetësim, as vajtim

  nuk do të përjetojm’.

  (REFRENI)

  Zemra gëzon me shpres’.

  Ti mund të marrësh pjes’.

  Do të gëzojm’ dhe këndojm’:

  «Ja, jeta më në fund!»

 3. 3. Në parajs’ gjejm’ lumturi

  kur lëvdojm’ Perëndin’ ton’:

  ‘O Jehova, si ti s’ka!

  Jetën pa fund na dhe.’

  (REFRENI)

  Zemra gëzon me shpres’.

  Ti mund të marrësh pjes’.

  Do të gëzojm’ dhe këndojm’:

  «Ja, jeta më në fund!»