PAMJA
Tekst
Imazh

(Psalmi 2:12)

 1. 1. Shum’ njerëz nga çdo komb

  e nga çdo fis sot po takohen.

  Me të mirosurit dhe Krishtin

  që të gjith’ bashkohen.

  Se Krishti në qiell mbretëron,

  vullnetin e Jah plotëson.

  Një shpres’ shum’ të çmuar na dhuron,

  ndaj të gjith’ po ngushëllohen.

  (REFRENI)

  Të lëvdojm’, o Jehova, dhe Birin tënd

  se ësht’ Zotëri, Mbret i mbretërve.

  Me gëzim përkulemi para tij,

  njëzëri ne e lëvdojm’.

 2. 2. E përnderojm’ shum’ Krishtin Mbret,

  me britma ngazëllimi.

  Ky Princ i Paqes bën ç’thot’ Jah,

  e ne na vjen shpëtimi.

  Mendojm’ gëzimin që na pret:

  në tok’ më frik’ nuk do të ket’.

  Të vdekurit, Krishti sjell në jet’.

  Më në fund koh’ ngazëllimi!

  (REFRENI)

  Të lëvdojm’, o Jehova, dhe Birin tënd

  se ësht’ Zotëri, Mbret i mbretërve.

  Me gëzim përkulemi para tij,

  njëzëri ne e lëvdojm’.