PAMJA
Tekst
Imazh

(Proverbat 27:11)

 1. 1. I ri dhe e re,

  nëse zemrën ma beson,

  do ta shikoj’ shum’ qart’

  ai që më sfidon.

  Rinin’, përkushtimin,

  nëse m’i jep pa frik’,

  mir’ do ta kuptoj’ bota

  se me kë je mik!

  (REFRENI)

  O biri im, o bija ime,

  çdo dit’ me mençuri vepro!

  Vendos të më bindesh nga zemra.

  Më bëj të lumtur, më gëzo!

 2. 2. Gëzo e kënaqu

  kur më jep gjith’ sa ke,

  dhe nëse pengohesh,

  un’ vet’ do të të ngre.

  Nëse të zhgënjejn’

  a tregohen të pabes’,

  merr zemër, se për ty vet’

  do të kem kujdes.

  (REFRENI)

  O biri im, o bija ime,

  çdo dit’ me mençuri vepro!

  Vendos të më bindesh nga zemra.

  Më bëj të lumtur, më gëzo!