Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 KËNGA 133

Të adhurojmë Jehovain në rininë tonë

Zgjidh një regjistrim audio
Të adhurojmë Jehovain në rininë tonë
PAMJA

(Eklisiastiu 12:1)

 1. 1. Oh, sa shum’ vler’ kemi në syt’ e Jah!

  Ne, si të rinj po i japim gjithçka.

  Me kujdes të dashur Jah na mbulon,

  me çdo bekim, jetën e zbukuron.

 2. 2. Ndërsa nderojm’ atin dhe nënën ton’

  që merakosen, kujdesen gjithmon’,

  nga Jah e njerëz pëlqimin fitojm’,

  me Perëndin’ miqësin’ e forcojm’.

 3. 3. Kur në rini Jehovain kujtojm’,

  dashurin’ për të vërtetën thellojm’.

  Kur më të mirën i japim atij,

  zemrës së Jah, kjo i sjell lumturi.