PAMJA
Tekst
Imazh

(1 Korintasve 16:13)

 1. 1. Rrini zgjuar, të patundur

  dhe qëndroni fuqimisht.

  Kur si burra ju veproni,

  vjen fitorja sigurisht.

  Jezu Krishtit bindje i tregojm’.

  Ndaj drejtimin që jep, e zbatojm’.

  (REFRENI)

  Të rrim’ zgjuar e të patundur!

  Gjer në fund le të qëndrojm’!

 2. 2. Rri ti zgjuar e i bindur

  dhe me mendje të shëndosh’.

  Çfar’ thot’ Krishti përmes skllavit,

  qofsh i gatshëm ta zbatosh!

  Kur një plak të flet, ti mir’ dëgjo!

  Je për të si dele dhe të do!

  (REFRENI)

  Të rrim’ zgjuar e të patundur!

  Gjer në fund le të qëndrojm’!

 3.  3. Të rrim’ zgjuar, të bashkuar,

  ndërsa mbrojm’ të mirin lajm.

  Dhe pse luft’ armiqt’ na shpallin,

  lajmin gjer në fund shpërndajm’.

  Ta lëvdojm’ me britma e gëzim.

  Dit’ e Jah tashmë ësht’ në agim.

  (REFRENI)

  Të rrim’ zgjuar e të patundur!

  Gjer në fund le të qëndrojm’!