Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 KËNGA 117

Cilësia e mirësisë

Zgjidh një regjistrim audio
Cilësia e mirësisë
PAMJA

(2 Kronikave 6:41)

 1. 1. Jehova, përher’ i mir’ je,

  Perëndi i mirësis’.

  Na bekon çdo dit’ të jetës,

  je burim i shenjtëris’.

  Sa mëshir’ dhe miratim jep,

  më shum’ se çfar’ meritojm’.

  Je i denj’ të adhurohesh,

  ndaj shërbimin të ofrojm’.

 2. 2. Mirësin’ e Jehovait

  në çdo gjë e pasqyrojm’.

  E tregojm’ me fjal’ e vepra

  dhe kur lajmin predikojm’.

  Përmes Biblës dhe barinjve,

  mirësi po na tregon.

  Që të bëjm’ gjithmon’ të mirën,

  fryma jote na ndihmon.

 3. 3. U tregojm’ kujdes të dashur

  tër’ atyre në besim.

  Ndërsa bëjm’ vepra të mira,

  ti, o Jah, na jep bekim.

  Në familje dhe me fqinjët,

  si dhe në kongregacion,

  që të shfaqim mirësi, At’,

  fryma jote na ndihmon.