PAMJA
Tekst
Imazh

(Efesianëve 4:32)

 1. 1. O At’ Jehova, fal’ Biblës të njoh,

  ndaj zemra të lëvdon.

  Dhe pse ke fuqi e shum’ mençuri,

  ti shum’ dashuri më dhuron.

 2. 2. Kë ësht’ i dërrmuar, Krishti e fton,

  që hallet t’i harroj’.

  U jep zgjedh’ të këndshme me butësi,

  ata Krishti do t’i freskoj’.

 3. 3. Nga ti Jehova dhe Krishti

  mësoj si duhet që të jem.

  Ndikon fuqimisht e mira që bëj,

  ndaj zemërmirësi të kem.