PAMJA
Tekst
Imazh

(Efesianëve 4:3)

 1. 1. Jah në vathën e tij na çon.

  Nga kjo bot’ e ndar’ na largon.

  Kemi paqe dhe unitet,

  sjell lumturi në jet’.

  Unitetin e çmojm’,

  harmonin’ shijojm’.

  Ka shum’ për të bër’ në shërbim,

  me të Birin na jep drejtim,

  ndaj të bindur Jah i qëndrojm’

  e harmonisht punojm’.

 2. 2. Të rrim’ në një mendje kërkojm’.

  Mirësi, kujdes të tregojm’.

  Të shtojm’ lavdet dhe dashurin’.

  Paqja sjell lumturin’.

  Sjell freskim kjo paqe,

  sa gëzim na jep!

  Kur e duam shum’ çdo vëlla,

  paqe nga lart Jah për ne ka.

  Jehovai po na bashkon.

  Do t’i shërbejm’ gjithmon’.