PAMJA
Tekst
Imazh

(Zbulesa 4:11)

 1. 1. O At’ Jehova, je plot madhështi,

  na dhe jetën ti, nuk shteron në fuqi.

  Çdo gjë që ke bër’, pa fund të lëvdon.

  Krijimi, me hijeshi dëshmon.

 2. 2. E ka froni yt themel drejtësin’.

  Me ligje të drejta, o Jah, po na prin.

  Sa shum’ shkëlqen mençuria që ke,

  në Bibël këtë qart’ e vëm’ re.

 3. 3. Ti je dashuri, o At’ Jehova,

  çdo gjë që dhuron, krahasim jo nuk ka.

  Ndaj emrin dhe cilësit’ që ti ke,

  do t’i lartësojm’ me plot hare.