Raporti botëror i Dëshmitarëve të Jehovait për vitin e shërbimit 2018

Shih hollësitë e veprës mbarëbotërore të predikimit të Dëshmitarëve të Jehovait nga shtatori i 2017-s deri në gusht të 2018-s.

Totali i vitit 2018

Ky raport vjetor i Dëshmitarëve të Jehovait tregon për përpjekjet që janë bërë dhe për të ardhurat që janë shpenzuar për veprën mbarëbotërore të predikimit.

Raporti i vitit 2018 për vendet dhe territoret

Ky raport përmban numrin e Dëshmitarëve, të atyre që u pagëzuan, të pjesëmarrësve në Përkujtim etj.

Mëso më shumë

PYETJE QË BËHEN MË SHPESH

Sa Dëshmitarë të Jehovait ka në të gjithë botën?

Mësoni si e llogaritim numrin e pjesëtarëve të kongregacionit.

PYETJE QË BËHEN MË SHPESH

Pse Dëshmitarët e Jehovait shkojnë derë më derë?

Mëso çfarë u tha Jezui të bënin dishepujve të tij të hershëm.