Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Programi i kongresit 2018

Programi i kongresit të Dëshmitarëve të Jehovait «Ji guximtar!» për vitin 2018.

E premte

Programi i kësaj dite bazohet te Josiu 1:7​—«Ji shumë i fortë dhe guximtar.»

E shtunë

Si ta themi fjalën e Perëndisë pa frikë?

E diel

Ngjarje të së ardhmes që do të kërkojnë guxim nga populli i Perëndisë.

Informacion për delegatët

Merr informacionin e nevojshëm për kongresin.