Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Shëno përparimin tënd

Shëno përparimin tënd
 1. Hyrje interesante

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 2. Fol natyrshëm

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 3. Përdorimi i pyetjeve

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 4. Prezantimi i duhur i Shkrimeve

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 5. Lexo saktë

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 6. Bëje të qartë si zbatohet shkrimi

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 7. Ji i saktë dhe bindës

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 8. Ilustrime që përmbajnë mësime

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 9. Përdorimi i duhur i mjeteve figurative

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 10. Intonacioni

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 11. Shprehu me entuziazëm

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 12. Shfaq ngrohtësi dhe empati

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 13. Trego qartë vlerën praktike

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 14. Thekso pikat kryesore

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 15. Fol me bindje

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 16. Ji inkurajues dhe pozitiv

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 17. I kuptueshëm për të tjerët

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 18. Mësoji auditorit diçka me vlerë

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 19. Përpiqu të prekësh zemrën

  DATAT KUR U SHQYRTUA

 20. Mbyllje e efektshme

  DATAT KUR U SHQYRTUA