Kthehu te Jehovai!

Jehovai i kërkon delet e tij të humbura dhe të fton të kthehesh tek ai.

Letër nga Trupi Udhëheqës

Kjo letër nga Trupi Udhëheqës është një thirrje drejtuar shërbëtorëve të Perëndisë që janë larguar nga vatha e krishterë.

PJESA 1

«Do ta kërkoj të humburën»

A e sheh Perëndia një dele të humbur si një rast të pashpresë?

PJESA 2

Ankthi—«Të shtrënguar në çdo mënyrë»

Nëse ndihesh i zhgënjyer që nuk mund t’i shërbesh Jehovait si më parë, një këshillë e thjeshtë mund të të ndihmojë të nxjerrësh dobi nga fuqia e tij.

PJESA 3

Ndjenjat e lënduara—Kur kemi «shkak për t’u ankuar»

Tri parime biblike mund të të ndihmojnë kur mendon se një bashkëbesimtar nuk është sjellë mirë me ty.

PJESA 4

Ndjenjat e fajit—«Pastromë nga mëkati im!»

Si mund ta provosh lehtësimin që vjen nga një ndërgjegje e pastër?

PJESA 5

Kthehu te ‘bariu dhe mbikëqyrësi i shpirtit tënd’

Nëse dua të kthehem te Jehovai, nga t’ia filloj? Si do të më presë kongregacioni?

Përfundimi

A i kujton ndonjëherë me mall kohët e bukura që ke kaluar me popullin e Jehovait?