Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Ji sypatrembur!

Ji sypatrembur!

PSALMI 138:3

PARADITE

 • 9.30 Muzikë

 • 9.40 Kënga nr. 73 dhe lutja

 • 9.50 Jehovai na bën të jemi sypatrembur

 • 10.05 Simpozium: Ji sypatrembur si . . .

  • Enoku

  • Moisiu

  • Jehozafati

  • Pjetri

 • 11.05 Kënga nr. 69 dhe njoftime

 • 11.15 Të jemi sypatrembur në shërbim

 • 11.30 Kushtimi dhe pagëzimi

 • 12.00 Kënga nr. 48

 PASDITE

 • 1.10 Muzikë

 • 1.20 Kënga nr. 63 dhe lutja

 • 1.30 Fjalimi biblik për publikun: Merr anën e adhurimit të vërtetë

 • 2.00 Përmbledhja e Kullës së Rojës

 • 2.30 Kënga nr. 76 dhe njoftime

 • 2.40 Simposium: Jini sypatrembur si Krishti kur hasni presione

  • Në familje

  • Në shkollë

  • Në punë

  • Në komunitet

 • 3.40 Falë qëndrimit sypatrembur do të marrësh «një shpërblim të madh»

 • 4.15 Kënga nr. 119 dhe lutja