Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Programi i Asamblesë Qarkore 2018-2019​—Me mbikëqyrësin qarkor

Përdor programin kur të ndjekësh asamblenë qarkore. Tema e asamblesë është «Ji sypatrembur!»

Ji sypatrembur!

Pse mund të jetë e vështirë të jemi sypatrembur, dhe çfarë do të na ndihmojë ta zhvillojmë këtë cilësi?

Gjej përgjigjet e këtyre pyetjeve

Këto pyetje do të bëhen gjatë prezantimit të programit.