Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Fjala e Perëndisë «është e gjallë dhe ushtron fuqi» (Marku 4:35-5:43)

MUNDËSI SHKARKIMI