Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | JAKOVI 3-5

Trego mençurinë që vjen nga Perëndia

Trego mençurinë që vjen nga Perëndia

3:17

Mençuria e Jehovait është praktike. Për shembull, mund të na ndihmojë të bëjmë paqe me bashkëbesimtarët. Nëse e kemi përvetësuar vërtet mençurinë që vjen nga Perëndia, kjo do të duket qartë nga sjella jonë.

PYET VETEN: «Cilat aspekte të mençurisë që vjen nga Perëndia kam treguar kohët e fundit? Si t’i shfaq më mirë disa prej tyre?»

  • E dëlirë

  • Paqësore

  • E arsyeshme

  • E gatshme të bindet

  • Plot mëshirë dhe fryte të mira

  • Nuk mban anë

  • Nuk është hipokrite