Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | GJONI 18-19

Jezui dha dëshmi për të vërtetën

Jezui dha dëshmi për të vërtetën

18:36-38a

Jezui dha dëshmi për të vërtetën që lidhej me qëllimet e Perëndisë

  • ME FJALË: Predikoi me zell të vërtetën për Mbretërinë e Perëndisë

  • ME VEPRA: Udha që ndoqi në jetë e nxori të vërtetë fjalën profetike të Perëndisë

Si dishepuj të Jezuit, edhe ne japim dëshmi për të vërtetën

  • ME FJALË: Edhe kur na tallin, predikojmë me zell lajmin e mirë për Mbretërinë me mbret Krishtin, që tashmë qeveris

  • ME VEPRA: Tregojmë se e mbështetim mbretërimin e Krishtit duke qëndruar plotësisht asnjanës dhe duke u sjellë si i pëlqen Perëndisë