Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

29 tetor–4 nëntor

GJONI 18-19

29 tetor–4 nëntor
 • Kënga 54 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Jezui dha dëshmi për të vërtetën»: (10 min.)

  • Gjo 18:36​—E vërteta përqendrohet te Mbretëria Mesianike

  • Gjo 18:37​—Jezui dha dëshmi për të vërtetën që lidhej me qëllimet e Perëndisë («të jap dëshmi për», «të vërtetën» shënimet për studim te Gjo 18:37, nwtsty)

  • Gjo 18:38a​—Me sa duket Pilati pyeti me cinizëm për ekzistencën e së vërtetës në përgjithësi («Ç’është e vërteta?» shënimi për studim te Gjo 18:38a, nwtsty)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Gjo 19:30​—Çfarë do të thotë që Jezui «dha frymë»? («dha frymë» shënimi për studim te Gjo 19:30, nwtsty)

  • Gjo 19:31​—Ç’dëshmi ka që Jezui vdiq më 14 nisan të vitit 33 të e.s.? («dita e atij sabati ishte një ditë e madhe» shënimi për studim te Gjo 19:31, nwtsty)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Gjo 18:1-14

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Rivizita e dytë: (3 min. ose më pak) Fillimisht bazohu tek Ide për biseda. Pastaj tregoji të zotit të shtëpisë sitin jw.org.

 • Rivizita e tretë: (3 min. ose më pak) Zgjidhe vetë shkrimin dhe pyetjen pezull.

 • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) fg mësimi 14 ¶6-7

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË