Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | GJONI 15-17

«Nuk jeni pjesë e botës»

«Nuk jeni pjesë e botës»

15:19, 21; 16:33

  • Jezui e mundi botën duke mos u bërë si ajo në asnjë aspekt

  • Dishepujt e Jezuit kanë nevojë për guxim që të mos ndoten me qëndrimet dhe veprimet e njerëzve të botës që i rrethon

  • Meditimi mbi shembullin e Jezuit që e mundi botën, na jep guximin e domosdoshëm për ta imituar