14:2, 4, 9

Kur i jep më të mirën Jehovait, e kënaq atë dhe nxjerr dobi për vete

MIQËSIA JOTE ME JEHOVAIN

  1. Ti i bën Jehovait flijime lëvdimi

  2. Jehovai të jep faljen, miratimin dhe miqësinë e tij

  3. Përjeton dobitë që vijnë kur u bindesh urdhërimeve të Jehovait, dhe kjo të motivon ta lëvdosh më shumë

Në cilat mënyra mund t’i jap më të mirën Jehovait?