• Kënga 76 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Ndiqni paqen me të tjerët»: (10 min.)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Pr 17:5—Cila është një arsye pse duhet ta zgjedhim me mençuri zbavitjen? (w10 15/11 6 ¶17; w10 15/11 31 ¶15)

  • Pr 20:25—Si zbatohet ky parim për periudhën e njohjes dhe për martesën? (w09 15/5 15-16 ¶12-13)

  • Çfarë mësoj për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë pikash nga leximi i Biblës për këtë javë mund të përdor në shërbim?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Pr 18:14–19:10

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) Ofro ftesën për mbledhjet e kongregacionit. (inv)

 • Rivizita: (4 min. ose më pak) inv—Përfundo duke prezantuar videon Çfarë ndodh në një Sallë Mbretërie?

 • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) lv 57 ¶14-15—Ndihmoje studentin të kuptojë nevojën për të përmirësuar mënyrën si vishet e si rregullohet për në mbledhje.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË