Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | JAKOVI 1-2

Rruga drejt mëkatit dhe vdekjes

Rruga drejt mëkatit dhe vdekjes

1:14, 15

Kur të vijnë mendime të papërshtatshme:

  • Përpiqu me të gjitha forcat të përqendrohesh te diçka tjetër.​—Fi 4:8

  • Reflekto për pasojat e dhimbshme që vijnë po t’i dorëzohesh tundimit.​—Lp 32:29

  • Lutu.​—Mt 26:41

Kur të vijnë mendime të papërshtatshme, me çfarë mendimesh të mira mund t’i zëvendësosh?