• Kënga 48 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Të ecim sipas ligjit të Jehovait»: (10 min.)

  • Ps 119:1-8—Vetëm po të ecim sipas ligjit të Perëndisë, do të kemi lumturi të vërtetë (w05 15/4 10 ¶3-4)

  • Ps 119:33-40—Fjala e Perëndisë na jep guximin e nevojshëm për të përballuar sprovat e jetës (w05 15/4 13 ¶12)

  • Ps 119:41-48—Njohuria e saktë e Fjalës së Perëndisë na jep siguri që të predikojmë (w05 15/4 13 ¶13-14)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Ps 119:71—Ç’të mirë sjell vuajtja? (w06 1/9 14 ¶4)

  • Ps 119:96—Ç’do të thotë «çdo gjë e përsosur e ka një cak»? (w06 1/9 14 ¶5)

  • Çfarë mësoj për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë pikash nga leximi i Biblës për këtë javë mund të përdor në shërbim?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Ps 119:73-93

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Përgatit prezantimet e muajit: (15 min.) Diskutim. Shihni çdo video Ide për prezantimin e botimeve, pastaj diskutoni pikat kryesore. Nxiti lajmëtarët të formojnë prezantimin e tyre.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË