Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | EFESIANËVE 4-6

«Vishni armaturën e plotë të Perëndisë»

«Vishni armaturën e plotë të Perëndisë»

6:11-17

Apostulli Pavël i krahasoi të krishterët me ushtarët në një luftë. Armiqtë tanë janë «forcat e liga frymore». Edhe pse mund të dukemi të brishtë dhe të pambrojtur, me ndihmën e Jehovait mund ta fitojmë luftën, nëse ‘veshim armaturën e plotë të Perëndisë’.

Identifiko pjesët e armaturës dhe se çfarë përfaqëson secila

PËR MEDITIM: A është e plotë armatura ime?