• Kënga 111 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Ezekieli kënaqej tek shpallte mesazhin e Perëndisë»: (10 min.)

  • [Shihni videon Hyrje për librin e Ezekielit.]

  • Ezk 2:9–3:2​—Ezekieli hëngri rrotullën me «këngë të përvajshme, ofshama dhe vaje» (w08 15/​7 8 ¶6-7; it Zorrët)

  • Ezk 3:3​—Ezekieli ishte mirënjohës që i shërbente Jehovait si profet (w07 1/​7 12 ¶3)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Ezk 1:20, 21, 26-28​—Çfarë paraqet karroca qiellore? (w07 1/​7 11 ¶6)

  • Ezk 4:1-7​—A e realizoi vërtet Ezekieli skenën që përshkruante rrethimin e Jerusalemit? (w07 1/​7 12 ¶4)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Ezk 1:1-14

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) T-32​—Hidh bazat për rivizitë.

 • Rivizita: (4 min. ose më pak) T-32​—Shfaq video-prezantimin për broshurën Familja jote mund të jetë e lumtur dhe pastaj ofro broshurën.

 • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) bh 143 ¶20-21​—Prek zemrën e studentit.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË