Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

22-28 prill

1 KORINTASVE 14-16

22-28 prill
  • Kënga 22 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË