Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Ide për prezantimin e botimeve

Ide për prezantimin e botimeve

ZGJOHUNI!

Pyetja: Shpesh filmat dhe programet televizive paraqesin personazhe me fuqi të mbinatyrshme—magjistarë, magjistare dhe vampirë. Si mendoni? Është thjesht argëtim i padëmshëm apo rrezik i fshehur?

Oferta: Kjo revistë Zgjohuni! trajton pse njerëzve u pëlqejnë gjërat e mbinatyrshme si dhe çfarë fshihet vërtet pas tyre.

MËSOJU TË TJERËVE TË VËRTETËN

Pyetja: Si do t’i zgjidhë Mbretëria e Perëndisë problemet e kësaj bote?

Shkrimi: Mt 6:10

E vërteta: Mbretëria e Perëndisë do të sjellë paqe, harmoni dhe siguri në tokë, ashtu siç ka bërë tashmë në qiell.

ÇFARË ËSHTË MBRETËRIA E PERËNDISË? T-36 (Rivizitë)

Pyetja: [Tërhiq vëmendjen te pyetja në faqen e fundit të fletushkës.] Si do të jetë bota nën Mbretërinë e Perëndisë?

Shkrimet: Ps 37:29; Is 65:21-23

Oferta: [Trego broshurën Lajm i mirë.] Mësimi 7 i kësaj broshure tregon se çfarë duhet të bëjmë që të gëzojmë këto premtime. [Fillo një studim biblik me këtë broshurë.]

FORMO PREZANTIMIN TËND

Ndiq modelin e mësipërm për të ndërtuar prezantimin tënd.