Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | VEPRAT 4-5

Ata e thoshin Fjalën e Perëndisë me guxim

Ata e thoshin Fjalën e Perëndisë me guxim

4:5-13, 18-20, 23-31

Çfarë i kualifikoi apostujt si mësues? Çfarë i ndihmoi të flitnin me bindje dhe guxim? «Ata kishin qenë me Jezuin», Mësuesin e Madh, dhe mësuan prej tij. (Ve 4:13) Cilat mësime nxjerrim ne nga shembulli i Jezuit, që të bëhemi mësues të efektshëm të Biblës?

Gjej mësimin përkatës për secilin nga shkrimet.