• Kënga 104 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Fryma e shenjtë derdhet mbi kongregacionin e krishterë»: (10 min.)

  • [Shihni videon Hyrje për librin e Veprave.]

  • Ve 2:1-8, 14, 37, 38, 41​—Falë dëshmisë që dhanë dishepujt e Jezuit pasi morën frymën e shenjtë, u pagëzuan rreth 3.000 veta

  • Ve 2:42-47​—Dishepujt e Jezuit u treguan tejet bujarë dhe mikpritës, duke u dhënë mundësi të sapopagëzuarve që kishin shkuar në Jerusalem të qëndronin më gjatë e të forconin besimin (w86 1/​12 29 ¶4-5, 7)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Ve 3:15​—Pse Jezui quhet ‘Kryepërfaqësuesi i jetës’? (it-2 61 ¶1)

  • Ve 3:19​—Si e përshkruan ky varg mënyrën si i fal Jehovai keqbërësit e penduar? (cl 265 ¶14)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Ve 2:1-21

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) Bazohu tek Ide për biseda.

 • Video për rivizitën: (5 min.) Shihni dhe diskutoni videon.

 • Fjalimi: (6 min. ose më pak) it-1 129 ¶2-3​—Tema: Pse Juda u zëvendësua ndërsa apostujt që vdiqën besnikë nuk u zëvendësuan?

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË