Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Ndërtimi i një Salle Mbretërie në Australi

FLETËSTUDIMI PËR MBLEDHJEN «JETA DHE SHËRBIMI» Nëntor 2018

Ide për biseda

Ide për biseda rreth shpresës për njerëzit e dashur që na kanë vdekur.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

«A më do mua më shumë se këta?»

Pjetri duhej të vendoste se cilës gjë do t’i jepte përparësi—zanatit të tij apo interesave të Mbretërisë.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Fryma e shenjtë derdhet mbi kongregacionin e krishterë

Edhe pse kishin prejardhje të ndryshme, 3.000 të krishterët e sapopagëzuar adhuronin së bashku në unitet.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Bashkëpunoni për të predikuar në një territor shumëgjuhësh

Si mund të bashkëpunojnë lajmëtarët që t’u japin dëshmi të gjithëve, por nga ana tjetër të shmangin përpjekjet e dyfishta e të panevojshme?

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Ata e thoshin Fjalën e Perëndisë me guxim

Çfarë i ndihmoi apostujt të flitnin me bindje dhe guxim?

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Dobitë e dëshmisë me stenda anekënd botës

Ç’rezultate të mira janë vërejtur nga dëshmia me stenda në vende publike?

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Kongregacioni i krishterë i sapoformuar sprovohet

Me mbështetjen e Jehovait, kongregacioni i krishterë i sapoformuar i përballoi sprovat dhe lulëzoi, pavarësisht nga padrejtësitë dhe përndjekja.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

«Duarplot para Jehovait»

Mund të bëjmë kontribute vullnetare në mënyra të ndryshme për të mbështetur veprën tonë, si në shkallë lokale, edhe mbarëbotërore.