• Kënga 60 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Kërkoni Jehovain, e do të jetoni»: (10 min.)

  • [Shihni videon Hyrje për librin e Amosit.]

  • Am 5:4, 6​—Duhet të arrijmë të njohim Jehovain dhe të bëjmë vullnetin e tij (w04 15/​11 24 ¶20)

  • Am 5:14, 15​—Duhet të pranojmë normat e Jehovait për të mirën dhe të keqen e të mësojmë t’i duam ato (jd 90-91 ¶16-17)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Am 2:12​—Si mund ta zbatojmë mësimin që gjendet në këtë varg? (w07 1/​10 14 ¶8)

  • Am 8:1, 2​—Çfarë do të thoshte shprehja «një shportë me fruta vere»? (w07 1/​10 14 ¶6)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Am 4:1-13

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË