• Kënga 31 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Çfarë kërkon Jehovai nga ne?»: (10 min.)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Mi 2:12​—Si u plotësua kjo profeci? (w07 1/​11 15 ¶5)

  • Mi 7:7, shënimi​—Pse duhet ‘të tregojmë një qëndrim pritës’ ndaj Jehovait? (w03 15/​8 24 ¶20)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Mi 4:1-10

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) Ps 83:18​—Mësoju të tjerëve të vërtetën. Hidh bazat për rivizitë.

 • Rivizita: (4 min. ose më pak) Eksodi (Dalja) 3:14​—Mësoju të tjerëve të vërtetën. Hidh bazën për vizitën tjetër.

 • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) bh 123-124 ¶20-21.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË