• Kënga 102 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Mëso nga gabimet e tua»: (10 min.)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Ab 10​—Si ‘u shfaros përgjithmonë’ Edomi? (w07 1/​11 13 ¶5)

  • Ab 12​—Çfarë mund të mësojmë nga dënimi që i dha Perëndia Edomit? (jd 112 ¶4-5)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Jn 3:1-10

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) wp17.6 artikujt e temës kryesore​—Hidh bazat për rivizitë.

 • Rivizita: (4 min. ose më pak) wp17.6​—Revista është ofruar në vizitën e mëparshme. Demonstro një rivizitë dhe prezanto një nga botimet tona për studimin e Biblës.

 • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) ll 12-13​—Zgjidh cilat figura të diskutosh.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË