Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

REFERIMET E «FLETËSTUDIMIT PËR MBLEDHJEN 'JETA DHE SHËRBIMI'» Dhjetor 2016

MUNDËSI SHKARKIMI