Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | 1 KORINTASVE 1-3

Drejtohesh nga dëshirat e tua apo nga fryma?

Drejtohesh nga dëshirat e tua apo nga fryma?

2:14-16

Secili prej nesh duhet të forcojë marrëdhënien me Jehovain dhe të bëhet i krishterë më i pjekur. (Ef 4:23, 24) Që të përparosh, duhet të ushqehesh me Fjalën e Perëndisë, të vësh synime në shërbim të Jehovait dhe të kultivosh frytin e frymës.

Si është marrëdhënia jote me Jehovain krahasuar me një vit më parë, me dhjetë vjet më parë ose me kohën kur u pagëzove?