Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Ide për biseda

Ide për biseda

●○○ BISEDA E PARË

Pyetja: Çfarë qëllimi ka Zoti për njerëzit?

Shkrimi: Zn 1:28

Pyetja pezull: Nga e dimë se Zoti do ta përmbushë qëllimin e tij për njerëzit?

○●○ RIVIZITA

Pyetja: Nga e dimë se Zoti do ta përmbushë qëllimin e tij për njerëzit?

Shkrimi: Is 55:11

Pyetja pezull: Si do të jetë jeta kur Zoti të plotësojë qëllimin e tij?

○○● RIVIZITA E DYTË

Pyetja: Si do të jetë jeta kur Zoti të plotësojë qëllimin e tij?

Shkrimi: Ps 37:10, 11

Pyetja pezull: Ç’duhet të bëjmë që të nxjerrim dobi nga premtimet e Zotit?

FUSHATA PËR SHPËRNDARJEN E FTESAVE TË PËRKUJTIMIT (23 mars–19 prill):

Duam t’ju ftojmë në një ngjarje shumë të rëndësishme. Kjo është ftesa juaj. Të premten, më 19 prill miliona njerëz nëpër botë do të mblidhen për të kujtuar vdekjen e Jezu Krishtit. Në këtë ftesë tregohet vendi dhe ora e kësaj mbledhjeje në zonën tonë. Gjithashtu ju ftojmë që, një javë para Përkujtimit, të vini për të dëgjuar fjalimin: «Syno jetën e vërtetë!»

Pyetja pezull nëse shfaqet interes: Pse vdiq Jezui?