• Kënga 30 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Bindju dy urdhërimeve më të mëdha»: (10 min.)

  • Mt 22:36-38​—Si e shpjegojnë këto vargje se çfarë përfshin t’i bindemi urdhërimit të parë dhe më të madh të Ligjit? («zemrën», «shpirtin», «mendjen» shënimet për studim te Mt 22:37, nwtsty)

  • Mt 22:39​—Cili është urdhërimi i dytë më i madh i Ligjit? («I dyti», «të afërmin» shënimet për studim te Mt 22:39, nwtsty)

  • Mt 22:40​—Të gjitha Shkrimet Hebraike bazohen te dashuria («varet», «Ligji dhe Profetët» shënimet për studim te Mt 22:40, nwtsty)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Mt 22:21​—Çfarë janë «gjërat e Cezarit» dhe çfarë janë «gjërat e Perëndisë»? («Cezarit gjërat e Cezarit», «Perëndisë gjërat e Perëndisë» shënimet për studim te Mt 22:21, nwtsty)

  • Mt 23:24​—Çfarë kuptimi kanë fjalët e Jezuit? («që hiqni me kullesë harrjen, por gëlltitni devenë» shënimi për studim te Mt 23:24, nwtsty)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Mt 22:1-22

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) Bazohu tek Ide për biseda.

 • Video për rivizitën: (5 min.) Shihni dhe diskutoni videon.

 • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) bh 186-187 ¶7-9​—Inkurajoje studentin të ftojë të njohur në Përkujtim.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË