Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | JEREMIA 8-11

Njerëzit mund të kenë sukses vetëm nën udhëheqjen e Jehovait

Njerëzit mund të kenë sukses vetëm nën udhëheqjen e Jehovait

Njerëzit s’kanë as aftësi, as të drejtë të vetëqeverisen

10:21-23

  • Ngaqë barinjtë e figurshëm të Izraelit, pra princat, profetët dhe priftërinjtë, nuk e kërkonin Jehovain, populli u shpërnda

  • Ata që ndiqnin drejtimin e Jehovait kishin paqe, lumturi dhe mirëqenie