Duke ndihmuar në një rast katastrofe në Shtetet e Bashkuara

FLETËSTUDIMI PËR MBLEDHJEN «JETA DHE SHËRBIMI» Maj 2019

Ide për biseda

Ide për biseda rreth vdekjes dhe ringjalljes.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

«Ne nuk dorëzohemi»

Po t’i mbajmë sytë te bekimet e ardhshme të Mbretërisë, do të ruajmë gëzimin dhe nuk do të dorëzohemi.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Shërbimi i ndihmës

Ndihma që u japim të krishterëve në nevojë, është pjesë e shërbimit të shenjtë.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Si kanë nxjerrë dobi nga shërbimi i ndihmës të krishterët në Karaibe

Si i kanë ndihmuar të krishterët vëllezërit e motrat e tyre në Karaibe?

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

‘Gjembi në mish’ i Pavlit

Çfarë mund të ishte ‘gjembi në mish’ i Pavlit?

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Mund t’ia dalësh mbanë, pavarësisht nga ‘gjembi në mish’!

Si mund të mbështetemi te Perëndia Jehova e t’i përballojmë me sukses problemet?

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

«Iu kundërvura ballë për ballë»

Si të papërsosur, të gjithë duhet të vazhdojmë të çrrënjosim çdo paragjykim të ngulitur thellë brenda nesh.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Si të kujdesemi për vendet tona të adhurimit

Sallat tona të Mbretërisë nuk janë thjesht ndërtesa; janë vende adhurimi të kushtuara Jehovait.