• Kënga 34 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Hodhi më shumë se të gjithë ata»: (10 min.)

  • Mr 12:41, 42​—Jezui vuri re një vejushë të varfër që hodhi dy qindarka në arkat e thesarit («arkave të thesarit», «dy qindarka» shënimet për studim te Mr 12:41, 42, nwtsty)

  • Mr 12:43​—Jezui e vlerësoi shumë sakrificën e saj dhe ua vuri në dukje dishepujve të tij (w97 15/​10 16-17 ¶16-17)

  • Mr 12:44​—Kontributi i vejushës kishte vlerë të paçmueshme në sytë e Jehovait (w97 15/​10 17 ¶17; w87 1/​12 30 ¶1; cl 185 ¶15)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Mr 11:17​—Pse Jezui e quajti tempullin «shtëpi lutjeje për të gjitha kombet»? («shtëpi lutjeje për të gjitha kombet» shënimi për studim te Mr 11:17, nwtsty)

  • Mr 11:27, 28​—Për cilat «gjëra» e kishin fjalën kundërshtarët e Jezuit? (gt kap. 105 ¶7)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Mr 12:13-27

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) Fillimisht bazohu tek Ide për biseda. Personi ngre një kundërshtim të zakonshëm për territorin.

 • Rivizita: (3 min. ose më pak) Fillimisht bazohu tek Ide për biseda. Personi të thotë se s’ka shumë që i ka vdekur një i afërm.

 • Video për rivizitën e dytë: (5 min.) Shihni dhe diskutoni videon.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË