Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Ide për biseda

Ide për biseda

●○○ BISEDA E PARË

Pyetja: Si mund ta dimë çfarë rezervon e ardhmja?

Shkrimi: Is 46:10

Pyetja pezull: Çfarë të ardhme premton Zoti për njerëzit dhe tokën?

○●○ RIVIZITA

Pyetja: Çfarë të ardhme premton Zoti për njerëzit dhe tokën?

Shkrimi: Ps 37:29

Pyetja pezull: Ç’duhet të bëjmë që ta shohim plotësimin e këtij premtimi?

○○● RIVIZITA E DYTË

Pyetja: Ç’duhet të bëjmë që ta shohim plotësimin e këtij premtimi?

Shkrimi: Ps 37:34

Pyetja pezull: Çfarë mënyrë jetese na inkurajon Zoti të ndjekim?