• Kënga 74 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Jehovai bekon përulësinë dhe ndëshkon arrogancën»: (10 min.)

  • Jr 50:4-7​—Një mbetje izraelitësh të penduar e të përulur do të çliroheshin nga robëria dhe do të ktheheshin në Sion

  • Jr 50:29-32​—Babilonia do të shkatërrohej ngaqë u soll me arrogancë ndaj Jehovait (it-1-E 54)

  • Jr 50:38, 39​—Babilonia nuk do të banohej më kurrë (jr 161 ¶15; w98 1/​4 20 ¶20)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Jr 49:1, 2​—Pse i qortoi Jehovai amonitët? (it Amonitët ¶14)

  • Jr 49:17, 18​—Si u bë Edomi si Sodoma e Gomorra dhe pse? (jr 162-163 ¶18; ip-2 350-351 ¶6)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Jr 50:1-10

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) T-32​—Hidh bazat për rivizitë.

 • Rivizita: (4 min. ose më pak) T-32​—Diskutoni «Mendo pak». Hidh bazat për rivizitën tjetër.

 • Fjalimi: (6 min. ose më pak) w15 15/​3 17-18​—Tema: Pse vitet e fundit në botimet tona përmenden rrallë modelet profetike dhe plotësimet?

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

 • Kënga 41

 • Hiq traun: (15 min.) Shihni videon Hiq traun. Pastaj diskutoni pyetjet vijuese: si shfaqte vëllai një qëndrim krenar dhe kritikues? Çfarë e ndihmoi të ndreqte mënyrën si mendonte? Si nxori dobi?

 • Studimi i Biblës në Kongregacion: (30 min.) kr kap. 13 ¶11-23

 • Rishikimi i mbledhjes për këtë javë dhe përmbledhja për javën tjetër (3 min.)

 • Kënga 148 dhe lutja