• Kënga 63 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Jehovai kënaqet kur lutemi për të tjerët»: (10 min.)

  • Jb 42:7, 8—Jehovai priste që Jobi të lutej për Elifazin, Bildadin dhe Zofarin (w13 15/6 21 ¶17; w98 1/5 30 ¶3-6)

  • Jb 42:10—Jehovai ia ktheu shëndetin Jobit pasi ky u lut për ta (w98 1/5 31 ¶3)

  • Jb 42:10-17—Jehovai e bekoi pa masë Jobin për besimin dhe qëndrueshmërinë (w95 15/3 20 ¶19-20)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Jb 38:4-7—Cilët janë «yjet e mëngjesit» dhe çfarë dimë për ta? (bh 96 ¶3)

  • Jb 42:3-5—Ç’mund të bëjmë që ta shikojmë Perëndinë si e pa Jobi? (w15 15/10 8 ¶16-17)

  • Çfarë mësoj për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë pikash nga leximi i Biblës për këtë javë mund të përdor në shërbim?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Jb 41:1-26

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Përgatit prezantimet e muajit: (15 min.) Diskutim. Shihni çdo video ide për prezantim, pastaj diskutoni pikat kryesore. Shkurtimisht referoju artikullit «Si të përdorim JW Library» kur të diskutoni përdorimin e një pajisjeje portative. Kujtoju të pranishmëve që, çdo muaj, të raportojnë sa herë kanë shfaqur video në shërbim. Nxiti lajmëtarët të formojnë prezantimin e tyre.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

 • Kënga 60

 • «A po e përdor JW Library?»: (15 min.) Fillo me një diskutim prej 5 minutash për artikullin. Pastaj shihni dhe diskutoni shkurtimisht videon Fillo të përdorësh «JW Library». Më pas bëj njësoj me videot Shkarko dhe përdor botimet dhe Përdor opsionin customize gjatë leximit. Inkurajoji të gjithë që, nëse është e mundur, të instalojnë aplikacionin JW Library dhe të shkarkojnë botimet te pajisja e tyre portative që të jenë gati për pjesën «Si të përdorim JW Library», e cila do të diskutohet gjatë javës që fillon më 16 maj.

 • Studimi i Biblës në Kongregacion: (30 min.) ia kap. 14 ¶14-22 dhe pyetjet për meditim

 • Rishikimi i mbledhjes për këtë javë dhe përmbledhja për javën tjetër (3 min.)

 • Kënga 77 dhe lutja