• Kënga 36 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «A ke një zemër të butë?»: (10 min.)

  • Ezk 11:17, 18​—Jehovai premtoi rivendosjen e adhurimit të vërtetë (w07 1/​7 11 ¶4)

  • Ezk 11:19​—Jehovai mund të na japë një zemër të ndjeshme ndaj drejtimit të tij (w16.05 15 ¶9)

  • Ezk 11:20​—Jehovai do që të zbatojmë çfarë mësojmë

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Ezk 12:26-28​—Çfarë përgjegjësie kanë shërbëtorët e Jehovait sipas këtyre vargjeve? (w07 1/​7 13 ¶8)

  • Ezk 14:13, 14​—Çfarë mësimesh nxjerrim nga fakti që përmenden këta individë? (w16.05 26 ¶13; w07 1/​7 13 ¶9)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Ezk 12:1-10

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË