• Kënga 14 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Mbretëria i përket atij që ka të drejtën ligjore»: (10 min.)

  • Ezk 21:25​—‘Prijësi i lig i Izraelit’ ishte mbreti Zedekia (w07 1/​7 13 ¶11)

  • Ezk 21:26​—Linja davidike e mbretërve në Jerusalem do të ndërpritej (w11 15/​8 9 ¶6)

  • Ezk 21:27​—Ai që ka «të drejtën ligjore» është Jezu Krishti (w14 15/​10 10 ¶14)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Ezk 21:3​—Çfarë është ‘shpata’ që Jehovai do të nxjerrë nga milli? (w07 1/​7 14 ¶1)

  • Ezk 23:49​—Cili gabim theksohet në kapitullin 23, dhe çfarë mund të mësojmë? (w07 1/​7 14 ¶6)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Ezk 21:1-13

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

 • Kënga 82

 • «Qëndrimi i duhur përpara derës»: (15 min.) Diskutim nga mbikëqyrësi i shërbimit. Në fillim shihni videon që ka këshilla për qëndrimin e duhur para derës.

 • Studimi i Biblës në Kongregacion: (30 min.) kr kap. 15 ¶18-28

 • Rishikimi i mbledhjes për këtë javë dhe përmbledhja për javën tjetër (3 min.)

 • Kënga 34 dhe lutja