• Kënga 49 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «A i mban premtimet?»: (10 min.)

  • Ezk 17:1-4​—Babilonia e zëvendësoi mbretin Jehojakin me Zedekinë (w07 1/​7 12 ¶6)

  • Ezk 17:7, 15​—Zedekia e shkeli betimin e besnikërisë dhe kërkoi ndihmë ushtarake nga Egjipti (w07 1/​7 12 ¶6)

  • Ezk 17:18, 19​—Jehovai priste që Zedekia ta mbante fjalën (w12 15/​10 30 ¶11; w88-E 15/​9 17 ¶8)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Ezk 16:60​—Çfarë është ‘besëlidhja e përjetshme’ dhe cilët përfshihen në të? (w88-E 15/​9 17 ¶7)

  • Ezk 17:22, 23​—Cila është ‘degëza e njomë’ që Jehovai tha se do të mbëltonte ose do të mbillte? (w07 1/​7 12 ¶6)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Ezk 16:28-42

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË