• Kënga 104 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Lëvdo Jehovain, Dëgjuesin e lutjes»: (10 min.)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Ps 63:3—Pse dashamirësia e Jehovait është më e mirë se jeta? (w06 1/6 11 ¶7)

  • Ps 68:18—Cilët ishin ‘dhuratat në njerëz’? (w06 1/6 10 ¶4)

  • Çfarë mësoj për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë pikash nga leximi i Biblës për këtë javë mund të përdor në shërbim?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Ps 63:1–64:10

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Përgatit prezantimet e muajit: (15 min.) Diskutim. Shihni çdo video Ide për prezantim, pastaj diskutoni pikat kryesore. Nxiti lajmëtarët të formojnë prezantimin e tyre.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

 • Kënga 81

 • «Një jetë e thjeshtë na ndihmon të lëvdojmë Perëndinë»: (15 min.) Në fillim diskutoni rreth artikullit. Pastaj shihni dhe diskutoni shkurtimisht videon Jeta jonë e thjeshtë që është në JW Broadcasting. (Shko te VIDEO ON DEMAND > FAMILJET.) Inkurajoji të gjithë të shqyrtojnë si mund ta thjeshtojnë jetën që t’i shërbejnë më plotësisht Jehovait.

 • Studimi i Biblës në Kongregacion: (30 min.) ia kap. 19 ¶1-16

 • Rishikimi i mbledhjes për këtë javë dhe përmbledhja për javën tjetër (3 min.)

 • Kënga 88 dhe lutja