Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | MATEU 4-5

Mësime nga Predikimi në Mal i Jezuit

Mësime nga Predikimi në Mal i Jezuit

5:3

A je i vetëdijshëm se ke nevojë të mësosh për Perëndinë?

Shprehja «ata që janë të vetëdijshëm se kanë nevojë të mësojnë për Perëndinë» fjalë për fjalë do të thotë ata «që janë të varfër në frymë». (Mt 5:3, shën.) Mund të tregojmë se dëshirojmë me zjarr që Perëndia të na mësojë:

  • duke lexuar Biblën çdo ditë

  • duke u përgatitur e duke marrë pjesë në mbledhjet e krishtere

  • duke lexuar botimet dhe, për aq sa na lejon koha, materialet që gjenden në sitin tonë

  • duke parë çdo program mujor të JW Broadcasting

Si ta përmirësoj programin e studimit?