Ashtu si një mikpritës bujar, Jehovai na siguron ushqim besimforcues me bollëk.

«Jehovai i ushtrive do të shtrojë për të gjithë popujt një gosti»

25:6

  • Në kohët biblike, ngrënia e një vakti së bashku ishte shenjë paqeje dhe miqësie

«Me gjellë plot yndyrë e plot palcë, me verë që është lënë të kullojë dhe është filtruar»

  • Gjellët plot yndyrë dhe vera që është lënë të kullojë e është filtruar, paraqesin ushqimin më të mirë që siguron Jehovai për të na forcuar besimin